Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα περιοδεία για τους Iron Maiden, δεν περιλαμβάνει Ελλάδα

Οι Iron Maiden, απ' τους οποίους φυσικά και δεν περιμέναμε νέο δίσκο τόσο νωρίς για τα δεδομένα τους, ανακοίνωσαν μια ακόμη (θεματική) περιοδεία μετά την 'Past Future' tour.


Συγκεκριμένα, η νέα περιοδεία θα λέγεται 'Run for your lives' tour και το setlist θ' απαρτίζεται από κομμάτια παρμένα απ' τον πρώτο ομώνυμο δίσκο έως και το 'Fear of the dark'.
Το θρυλικό σχήμα πρωτοσυστάθηκε το 1975 (ασχέτως αν η δισκογραφία τους ξεκίνησε το 1980) κι έτσι ο Steve Harris το βλέπει κάτι ως εορτασμό 50 ετών. Για μένα λάθος, δεδομένου ότι οι επέτειοι θα έπρεπε να είναι σε σχέση πάντα με κυκλοφορίες δίσκων. Κάπως όμως έπρεπε να δικαιολογηθεί η νέα περιοδεία. Να υπάρχει κάποια αφορμή.
Δυστυχώς, το ευρωπαϊκό κομμάτι της, δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα. Ξεκινά από τη Βουδαπέστη στις 27 Μαΐου κι ολοκληρώνεται στις 2 Αυγούστου στη Βαρσοβία. Ενδιαφέρον για μας, παρουσιάζει η 13η Ιουλίου στην ιταλική Padova.
Επιπλέον σχόλιο συντάκτη: Σύμφωνα με τον κύκλο κυκλοφοριών των Maiden μην εκπλαγείτε αν δείτε ακόμη μια live κυκλοφορία τους, τους επόμενους μήνες...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου