Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ούτε οι SAXON συμπεριέλαβαν την Ελλάδα στην 'Hell fire and steel' tour. Θα παίζουν όλο το ''Wheels Of Steel'

Οι θρυλικοί Saxon ανακοίνωσαν επισήμως την ευρωπαϊκή τους περιοδεία για το προσεχές έτος, δυστυχώς όμως, μετά τους Maiden ούτε αυτοί περιέλαβαν την  Ελλάδα, έστω την Αθήνα.
Μακάρι να προστεθούν κι άλλες ημερομηνίες, προς το παρόν όμως... τζίφος...


Λέει σχετικά με τη νέα περιοδεία το σχήμα: 'Στην περιοδεία θα παρουσιάσουμε ολόκληρο το κλασικό μας άλμπουμ "Wheels Of Steel" στην 45η επέτειό του, καθώς και όλες τις επιτυχίες, τα αγαπημένα τραγούδια των οπαδών και τα τραγούδια από το νέο μας άλμπουμ "Hell, Fire And Damnation". Αυτή είναι μια περιοδεία των SAXON που δεν μοιάζει με καμία άλλη και που δεν θα θέλετε να χάσετε!'
Ο ηγέτης τού group Biff Byford είχε να πει τα καλύτερα για την πιο πρόσφατή τους studio δουλειά:
'Νομίζω ότι αυτό το άλμπουμ είναι ένα από τα καλύτερα που έχει κάνει ηχητικά, και έχει κάνει πολλά άλμπουμ", δήλωσε ο Biff. "Έχει έναν πραγματικά ακατέργαστο, ζωντανό ήχο... αν συμπιέσεις τον συνολικό χρόνο δημιουργίας αυτού του άλμπουμ, ήταν τέσσερις εβδομάδες το πολύ... μπορείς να ακούσεις τα πάντα έξοχα, τίποτα δεν είναι υπερβολικά περίπλοκο, τίποτα δεν είναι υπερβολικά συμπιεσμένο. Οι ήχοι της κιθάρας είναι τεράστιοι, είναι απλά υπέροχοι, ωμοί ήχοι κιθάρας. Και δεν έχουμε κάνει πολλά overdubbing εκεί, απλά παίζουμε. Πραγματικά, μου αρέσει πολύ'.

Στις αρχές του περασμένου έτους, ο κιθαρίστας των SAXON Paul Quinn ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την περιοδεία με το συγκρότημα. Ως αποτέλεσμα της απόφασής του, οι Saxon ακύρωσαν την περιοδεία τους στη Νότια Αμερική τον Απρίλιο του 2023, καθώς και την εμφάνισή τους στην κρουαζιέρα Monsters Of Rock. Ο Quinn αντικαταστάθηκε έκτοτε στο δρόμο από τον Brian Tatler των Diamond Head.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου