Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

On this day: Last TWISTED SISTER album released


To 1987, και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου, έμελλε να κυκλοφορήσει το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ποτέ album ενός από τα μεγαλύτερα αμερικανικά heavy metal σχήματα, των Twisted Sister.
Ήταν ο δίσκος 'Love is for suckers', 5ος στη σειρά κι έσχατος, που δίχασε το πολυπληθές κοινό κι επιπλέον ήταν να κυκλοφορήσει ως προσωπικό album τού Dee Snider.

Ας αφήσουμε όμως να μάς τα πει ο ίδιος ο Dee...

"Όπως ίσως γνωρίζετε ή όχι, αυτό υποτίθεται ότι θα ήταν ένα σόλο άλμπουμ", εξήγησε ο Snider, "και η δισκογραφική εταιρεία ανάγκασε το συγκρότημα να μπει στο στούντιο. Είχα στιγμές έμπνευσης που υποτίθεται ότι θα ήταν για τον σόλο δίσκο μου, αλλά οι Twisted αναγκάστηκαν να μπουν στο στούντιο και στη συνέχεια διαλυθήκαμε. Πραγματικά ρίχνω το φταίξιμο στη δισκογραφική εταιρεία, αν μας είχαν αφήσει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους, να ηρεμήσουμε μερικά χρόνια, ο A.J. (Pero) θα έκανε πράγματα με τους Cities, εγώ θα έκανα σόλο, τα άλλα παιδιά θα έκαναν ό,τι ήθελαν, και μετά θα επιστρέφαμε μερικά χρόνια αργότερα, νομίζω ότι θα είχαμε μείνει μαζί. Καλώς ή κακώς, θα μέναμε μαζί. Σας ευχαριστώ, χαίρομαι που εκτιμήσατε αυτό το τραγούδι. Το 'Leader Of The Pack', αυτό ήταν ένα λάθος βήμα, αλλά περισσότερο επειδή ήταν η λάθος στιγμή. Αυτό το τραγούδι το παίζαμε στα μπαρ και οι οπαδοί το λάτρευαν. Ήταν στο πρώτο μας EP, μαζί με τα 'Under The Blade', 'What You Don't Know', 'Shoot 'Em Down' και 'Leader Of The Pack', για τη Secret Records πριν το Under The Blade. Έτσι το παίζαμε στην περιοδεία για το 'Under The Blade' και το κοινό το λάτρευε. Οπότε σκέφτηκα ότι ήταν φυσικό να το επαναφέρουμε και να το ξανακάνουμε, και νομίζαμε ότι ήταν μεγάλη επιτυχία, αλλά ήταν πολύ γλιστερό, πολύ παρασκευασμένο, το βίντεο ήταν πολύ καρτουνίστικο, είχε χάσει τη μυξιάρικη διάθεση αυτών των πέντε τύπων με μεταμφιέσεις που το έκαναν σε ένα μπαρ μηχανόβιων, απ' όπου προήλθε αρχικά η έμπνευση, ξέρεις, "Γαμήσου, αρχηγέ της αγέλης!". Ο συγχρονισμός είναι το παν. Εδώ έχουν γίνει κάποια λάθη και δυστυχώς αυτό φαίνεται να είναι ένα από αυτά. Μιλάμε για σημάδι που αφήνει σημάδι".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου