Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ACCEPT: Θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους με επετειακή περιοδεία και best of album

Για να γιορτάσουν την 50η επέτειό τους, οι ACCEPT ξεκινούν μια εντυπωσιακή παγκόσμια περιοδεία που θα ταξιδέψει τους οπαδούς τους σε ένα μουσικό metal ταξίδι στο χρόνο. Οι οπαδοί μπορούν να προσβλέπουν σε ένα μοναδικό σκηνικό show με καλεσμένους-έκπληξη, όλες τις κλασικές επιτυχίες από την ιστορία του συγκροτήματος καθώς και τραγούδια που παίζονται σπάνια.


Ο Wolf Hoffmann σχολιάζει:
"Είναι απίστευτη τιμή να μπορούμε να ανατρέξουμε σε πέντε δεκαετίες μουσικής καριέρας και να μοιραστούμε τη μουσική μας με τόσους πολλούς ανθρώπους. Αλλά τίποτα δεν κρατάει για πάντα και ποιος ξέρει πόσο ακόμα θα περιοδεύουμε......
Αυτή η περιοδεία θα είναι πολύ ξεχωριστή γιατί πιστεύουμε ότι 50 χρόνια ACCEPT είναι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ λόγος για να γιορτάσουμε με στυλ!"

Επετειακό άλμπουμ 2026: Ένας φόρος τιμής στην ιστορία

Την άνοιξη του 2026, οι ACCEPT θα κυκλοφορήσουν ένα ξεχωριστό άλμπουμ που θα καλύπτει ολόκληρη τη μουσική ιστορία του συγκροτήματος. Αυτό το επετειακό άλμπουμ θα περιέχει μια προσεκτικά επιμελημένη επιλογή των καλύτερων τραγουδιών των ACCEPT από τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, επαναηχογραφημένα - εν μέρει με γνωστούς μουσικούς καλεσμένους - έκπληξη και συναδέλφους, καθώς και με μερικά σπάνια κομμάτια που δεν έχουν παιχτεί τόσο συχνά στο παρελθόν.
"Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να αποτυπώνει την ουσία των ACCEPT, προσφέροντας παράλληλα κάτι νέο στους πιστούς οπαδούς μας", εξηγεί ο Wolf Hoffmann. "Αυτό το άλμπουμ είναι ένας φόρος τιμής στο ταξίδι μας και σε όλους όσους μας συνόδευσαν στην πορεία".

Πάμε για μια κλασικουριά;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου