Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Phil Mogg / Moggs Motel - 'Apple Pie'

Οι Moggs Motel, το νέο συγκρότημα στο οποίο συμμετέχει ο  τραγουδιστής των U.F.O Phil Mogg, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, 'Apple Pie'


Ο ίδιος ο Mogg δηλώνει: 'Apple Pie'  είναι το πρώτο κομμάτι από την υπερπαραγωγή των Moggs Motel. Αφορά την αναζήτηση ενός κομματιού από την πίτα, συγκεκριμένα το 'Apple', επειδή θα ήθελα ένα ωραίο μεγάλο κρεμώδες κομμάτι αυτή τη φορά. Αυτό το κομμάτι επινοήθηκε προς το τέλος του κλειδώματος των COVID. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση ως ομάδα, και μια πολύ χαρούμενη υπόθεση ήταν επίσης - οπότε απολαύστε τη βόλτα και πάρτε μια μπουκιά... όχι μια μπουκιά παρακαλώ".
Το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας, Moggs Motel, θα κυκλοφορήσει από την SPV / Steamhammer παγκοσμίως στις 6 Σεπτεμβρίου. Η Cleopatra Records θα εκδώσει το άλμπουμ στη Βόρεια Αμερική. Π
Μετά την τελευταία συναυλία των U.F.O το 2022 και την ανακοίνωση της διάλυσής τους, ο Phil Mogg ευτυχώς δεν πήρε κατάκαρδα την απόσυρση και οι οπαδοί θα χαρούν να μάθουν ότι αυτό το εξαιρετικό νέο άλμπουμ ροκάρει στο ίδιο πνεύμα με την προηγούμενη μπάντα του. Σε παραγωγή του μπασίστα Tony Newton και με τον Neil Carter, απόφοιτο των U.F.O, στην κιθάρα και τα πλήκτρα μαζί με τον κιθαρίστα Tommy Gentry και τον ντράμερ Joe Lazarus.
Η βορειοαμερικανική έκδοση του άλμπουμ περιλαμβάνει το bonus track, "Taylors Wood".
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Steve Harris των Iron Maiden στο Essex/UK. Στο στούντιο, το συγκρότημα εντάχθηκε στο δυναμικό του ο Joe Lazarus (ντραμς) και ο Tommy Gentry (κιθάρα) για να συμπληρωθεί η σύνθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου