Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Waiting metal albums in 2018

Στην ανασκόπηση του 2017, υπονόησα ότι το περασμένο έτος δεν ήταν ιδιαίτερα πλούσιο σε κυκλοφορίες (όχι αριθμητικώς αλλά ποιοτικώς) κι επιπλέον έλειψαν αρκετά οι κυκλοφορίες από μπάντες - κράχτες.
Μάντεις δεν είμαστε αλλά το νέο έτος φαίνεται ελπιδοφόρο. Υπό την έννοια 


 ότι χωρίς να ξέρουμε τι υλικό θα κυκλοφορήσει, αν θα είναι καλό ή όχι, τα ονόματα που θα δισκογραφήσουν δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες.
Ήδη, ο Ιανουάριος μπήκε δυνατά, με νέες κυκλοφορίες από White Wizzard, Satriani, BLS, Machine Head, Loudness, Anvil που είναι θέμα ημερών να κυκλοφορήσουν κι επισήμως...
Ο Φεβρουάριος θα μπει (στις 2 του μήνα...) με δυο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες:
 Οι Saxon θα προσθέσουν ακόμη ένα κόσμημα στην -ούτως ή άλλως- πλούσια δισκογραφία τους και την ίδια μέρα οι Therion θα βγάλουν τριπλό cd-opera απ' το οποίο περιμένω μουσικάρες...

Οι Βραζιλιάνοι ANGRA
 Μες στον ίδιο μήνα, δεν πρόκειται να μείνουμε αδιάφοροι σε νέες δουλειές από Angra, Neal Morse, Visigoth, Ektomorf μεταξύ άλλων.
Ο Μάρτιος θα φέρει την metal Άνοιξη με τους Judas Priest να κυκλοφορούν στις 9 το 'Fire power' που αν λάβουμε υπόψη το πρώτο single που ακούσαμε και ποιοι έκαναν την παραγωγή, εκτιμώ ότι πάμε για το 'Painkiller' της νέας χιλιετίας.
Θα δώσουμε χρόνο φυσικά στο 'Mindfucker' των Monster Magnet όπως και στη σταθερή αξία που λέγεται Axel Rudi Pell... Φυσικά, κάπου εκεί περιμένουμε και τη νέα δουλειά των Whitesnake...
Χτες, ο Udo ανακοίνωσε ότι το νέο του πόνημα θα βγει στην αγορά στις 31 Αυγούστου κι αυτό έχει τη σημασία του αφού το 'Decadent' υπήρξε σπουδαίο.
Πάμε τώρα, σε άλλο κεφάλαιο που είναι οι πιθανολογήσεις. Δηλαδή, έχουν υπάρξει φήμες ή ενδείξεις ότι θα βγάλουν νέο δίσκο μέσα στο 2018 αλλά τίποτε επίσημο. Άρα, ό,τι ακολουθεί με κάθε επιφύλαξη.
Οι Tool. Έγιναν λιγάκι Guns n Roses αφού τα τελευταία 

Tool
 χρόνια όλο ακούγεται ότι θα βγάλουνε το διάδοχο του '10.000 Days' (2006) αλλά τζίφος.
Για Rammstein το ίδιο. Ραθυμία κι όχι βιασύνη. Υπάρχουν ελπίδες, προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι.
Κάποια στιγμή λογικά, θ' ανακοινώσουν νέα δουλειά οι Queensryche αφού ακούγεται ότι την δουλεύουν καιρό τώρα.
Στο χώρο του thrash, οι δυο μεγαλύτερες μπάντες, Exodus και Slayer εικάζεται ότι θα δώσουν στον κόσμο νέο υλικό. Απλά, δεν ξέρω αν θα προλάβουν αμφότερες στο '18 δεδομένου ότι ο Gary Holt θα κληθεί να ηχογραφήσει και για τους δύο. Φήμες υπάρχουν και για τους Anthrax, Megadeth.
Κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι ο Ozzy αφού ολοκλήρωσε τις live υποχρεώσεις με τους Sabbath, θα στρωθεί επιτέλους για έναν νέο σόλο δίσκο. Το ότι οι Black Label Society ξεμπέρδεψαν από τον πρώτο μήνα του έτους, δημιουργεί ελπίδες.

Οι τεράστιοι Kamelot
Θέμα χρόνου είναι να μάθουμε πόθε θα ξεφουρνιστούν οι νέες δουλειές των Kamelot, Riot V. Κι απ' τους δύο, οι απαιτήσεις είναι τεράστιες...
Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δυο σόλο κυκλοφορίες:
 Η μία αυτή του Dee Snider, που επιτέλους θα παίξει metal σε παραγωγή του Jamey Jasta (Hatebreed) και η άλλη, το album του Mick Mars που τόσα χρόνια βγαίνει αλλά τελικά δε βγαίνει...
Ημερομηνία ψάχνουν οι θρυλικοί Uriah Heep για το 'Living In Dream'.
Ολοκληρώνοντας, κρατάμε ελπίδες για νέες δουλειές από Alice In Chains, Dark Angel, Ghost, Blaze Bayley, Armored Saint, Skid Row, Dokken, Possessed.
Καλή χρονιά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου