Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Nasty Savage's comeback 20 yearz after 'Psycho psycho' album

Οι θρύλοι του αμερικάνικου metal NASTY SAVAGE παρουσίασαν το "Brain Washer", το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους, "Jeopardy Room", που θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου 2024 μέσω της FHM Records. 


Οι NASTY SAVAGE έγιναν δημοφιλείς στα μέσα της δεκαετίας του '80 κυρίως λόγω των υπερβολικών σκηνικών εμφανίσεων του τραγουδιστή "Nasty" Ronnie Galletti (στις πρώτες συναυλίες ο Ronnie έσπαγε τηλεοράσεις πάνω από το κεφάλι του). Αφού έκλεισαν συμβόλαιο με την Metal Blade Records, η μπάντα κυκλοφόρησε τρία full-length άλμπουμ και ένα EP μεταξύ 1985 και 1989. 
Οι NASTY SAVAGE διαλύθηκαν λίγο αργότερα και έδωσαν κάποιες συναυλίες επανένωσης στα τέλη της δεκαετίας του '90. Το "comeback" άλμπουμ των NASTY SAVAGE, "Psycho Psycho", κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2004 μέσω της Metal Blade Records. Το CD περιείχε συνολικά 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας έκδοσης του κλασικού demo "Savage Desire". Το συγκρότημα έδινε περιστασιακές ζωντανές εμφανίσεις πριν διαλυθεί για δεύτερη φορά το 2012. 
Επανασχηματίστηκαν και πάλι τον Ιανουάριο του 2016 και έκτοτε είναι ενεργοί. Το "Jeopardy Room" ηχογραφήθηκε στο θρυλικό Morrisound Recording Studio στην Τάμπα της Φλόριντα και την παραγωγή έκανε ο Jim Morris, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με συγκροτήματα όπως οι SAVATAGE και οι CRIMSON GLORY. Διαθέτει ειδικούς καλεσμένους στο κομμάτι "Witches Sabbath": Donald Tardy (ντραμς) και John Tardy (φωνητικά) των OBITUARY.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου