Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Πίκρα απ' τον K.K. Downing

O κλασικός κιθαρίστας των JUDAS PRIEST, που εδώ και μερικά χρόνια δεν είναι πλέον στο συγκρότημα, K.K. Downing, δήλωσε τα εξής

Αποτέλεσμα εικόνας για kk downing

 για τον Glenn Tipton και την απόφαση των PRIEST να μην του ζητήσουν να παίξει εκ νέου μαζί τους:
«Η είδηση ότι ο Glenn αναγκάστηκε τελικά να αποσυρθεί εξαιτίας της ασθένειας του με γέμισε θλίψη. Αυτό βάζει και ένα οριστικό τέλος στην εποχή του κιθαριστικού μας διδύμου, κάτι που επίσης έχω αποδεχτεί με τρομερή θλίψη. Ωστόσο, η απύθμενη όρεξη που εγώ και ο Glenn είχαμε για τη δημιουργία εμπνευσμένης και μοναδικής μουσικής για δεκαετίες δε μπορεί να σβηστεί. Δυστυχώς όμως, όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη της μουσικής μας πρέπει να αποδεχτούν πως τα πράγματα αναπόφευκτα αλλάζουν ή απλά φτάνουν σ’ ένα τέλος. 
Πρέπει επιπλέον να αναφέρω πως με τάραξε βαθύτατα που δεν με προσέγγισαν τα υπόλοιπα μέλη για να αναλάβω τα παλιότερα καθήκοντα μου ως κιθαρίστας των JUDAS PRIEST. Ότι μπορεί να προέκυπτε αυτό το ενδεχόμενο βέβαια δεν το φαντάστηκα όταν έφυγα – αν και είμαι νομίμως ακόμα μέλος των JUDAS PRIEST. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω με απόλυτη ευκρίνεια ότι πήρα τη σωστή απόφαση να φύγω από τη μπάντα όταν το έκανα καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, η θητεία μου στη μπάντα και η προσφορά μου στα πλαίσια της υστεροφημίας της δεν εκτιμάται από περισσότερα από ένα μέλη. Ειλικρινά, ελπίζω πάνω απ όλα για τους οπαδούς, ότι η απόφαση να μη με προσεγγίσουν δεν παρακινήθηκε από οικονομικά κριτήρια. Γνωρίζω τον Andy Sneap και είναι μια από τις σημαντικότερες μορφές στη rock και metal μουσική που θα έχει κανείς το προνόμιο να γνωρίσει. Από αυτή την άποψη, δε χωράει αμφιβολία ότι η προσφορά του στο νέο δίσκο δεν ήταν μονάχα ως παραγωγός. Το μόνο λοιπόν που μένει είναι εσείς οι οπαδοί να δείτε και απολαύσετε τη μπάντα όπως είναι τώρα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ένα κομμάτι της ιστορίας στο οποίο ο καθένας και η καθεμία σας έχει παίξει καθοριστικό ρόλο.
K.K.»

Από το rockhard.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου