Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τα όργια της Lita Ford

Aφροδίσια νοσήματα, ερωτικά τρίγωνα, που παραλίγο να καταλήξουν στον ξυλοδαρμό του κιθαρίστα των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι, και άγριο σεξ με τον Τζον Μπον Τζόβι και τον Εντι βαν Χέιλεν.


Το ροκ είδωλο των 80s και ιδρυτικό μέλος του girl band The Runaways Λίτα Φορντ, όπως κάθε εν αποστρατεία σταρ που σέβεται τον εαυτό του, εξέδωσε τα απομνημονεύματά της, αποκαλύπτοντας πιπεράτες στιγμές από τα backstages της θρυλικής δεκαετίας.

Μέσα από τις σελίδες του «Living like a runaway», διηγείται πώς ο Τζον Μπον Τζόβι άρχισε να κάνει εμετό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της από το μεθύσι, ενώ έπιναν όλοι μαζί κρασί με τον Αλντο Νόβα, τον Τόμι Αϊόμι και μια φίλη της. Ηταν στο κρεβάτι μαζί του, όταν, όπως λέει, «ο Τζον άρχισε να κάνει εμετό στη γωνία, πάνω στο χαλί». Λίγο αργότερα, η Φορντ βρέθηκε να «παίζει» με τον Εντι βαν Χέιλεν στο πάτωμα του δωματίου της, όταν ο πρώην της, ονόματι Μαρκ, εμφανίστηκε ξαφνικά, έχοντας σκαρφαλώσει τέσσερις ορόφους του κτιρίου μέχρι το μπαλκόνι της.Το εξώφυλλο του βιβλίου «Living like a runaway»

Σύμφωνα με τις περιγραφές της Φορντ, ο Βαν Χέιλεν, ο οποίος είναι σήμερα 61 ετών και παντρεμένος, κλειδώθηκε στο μπάνιο και μέχρι να ανοίξει εκείνη την μπαλκονόπορτα, ο Χέιλεν είχε καταφέρει να «αποδράσει» από το μικροσκοπικό παράθυρο του μπάνιου.

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι είχε κολλήσει ψείρες του εφηβαίου από τον Ντι Ντι Ραμόν και ότι από το κρεβάτι της είχε περάσει, μεταξύ πολλών άλλων, ο μπασίστας των The Who Τζον Εντγουιστλ. Και οι δύο άντρες πέθαναν το 2002.

Πηγή; espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου