Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μπίρα Trooper

Οι φήμες λένε ότι οι Maiden είναι στο στούντιο. ΟΚ. Μέχρι να στρωθούν να γράψουνε μουσική,  ο  Dickinson μπορεί να εμπορεύεται μπίρες. Διαβάστε δηλώσεις του:


Η μπίρα των Iron Maiden με την επωνυμία Trooper εκτός από μπουκάλι, μορφή με την οποία είναι διαθέσιμη και στην  ελληνική αγορά  θα κυκλοφορήσει και σε κουτάκι των 500 ml. Ήδη 300.000 μονάδες του προϊόντος προορίζονται για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. «Πρώτον, τα κουτάκια είναι πιο εύκολο να ανακυκλωθούν και να συσκευαστούν, παγώνουν γρηγορότερα, και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο ψυγείο σου.
Δεύτερον, δεν σπάνε, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να τα πάρεις μαζί σου σε συναυλιακούς χώρους, αθλητικούς αγώνες, κατασκηνώσεις, παραλίες και φεστιβάλ, όπου τυπικά τα γυάλινα μπουκάλια απαγορεύονται.
Τρίτον, τα αλουμινένια κουτιά παρέχουν προστασία έναντι του φωτός και του αέρα - οι μεγαλύτεροι εχθροί της μπύρας, οπότε η γεύση διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα». Αυτά δήλωσε ο Bruce Dickinson μιλώντας για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει το κουτάκι σε σχέση με το γυάλινο μπουκάλι.
Κάναν δίσκο ρε μεγάλε , θα βγάλετε ;

1 σχόλιο: