Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

O Gene Hoglan για νέα albums Dark Angel - Testament !

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο drummer  Gene Hoglan  μίλησε για την πρόοδο των επερχόμενων δίσκων των  Dark Angel  και  Testament.  Για το πολυαναμενόμενο comeback album των Dark Angel είπε:
“Θα το ηχογραφήσουμε πολύ σύντομα, ώστε να ελπίζουμε ότι θα βγει το 2015. Έχουμε να διερευνήσουμε πολλούς τομείς όσον αφορά την υπογραφή με δισκογραφική εταιρεία ή να κάνουμε κάτι άλλο με αυτό. Αλλά το υλικό βγαίνει εξαιρετικό. Είναι πραγματικά επιθετικό και heavy – ακούγεται σαν Dark Angel… Μέχρι στιγμής εγώ και ο (κιθαρίστας) Jim Durkin γράφουμε τα πάντα, και γράφω στίχους και γράφω riffs.”
Όσο για τον διάδοχο του “Dark Roots Of Earth” των Testament, ο Hoglan δήλωσε: “H τελευταία φορά που είδα τον (κιθαρίστα) Eric Peterson, εκείνος ήταν σε φάση “Φίλε έχεις τίποτα riffs που θες να μας δώσεις;” Eντάξει, θα ψάξω την παρακαταθήκη μου και θα δω τι μπορεί να αξίζει για τους Testament ή κάτι τέτοιο. Mε τους Dark Angel, αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο – να προσπαθείς να γράφεις διαβολικά, άγρια, απίστευτα, τεχνικά riffs. Το να προσπαθείς να γράψεις για τους Testament, θα πρέπει να νιώσω τον παλμό τους και να δω ποια είναι η προσέγγισή τους. Αλλά ο Eric είχε πει: “Φίλε, στείλε μου μερικά riffs αν έχεις.” Συνήθως φιλτράρω τα πάντα μέσω του Jim Durkin των Dark Angel πρώτα. Αυτός κράτησε όλα όσα του είχα στείλει. Υπήρχαν κανα δυο riffs που είπα “Aυτό μπορεί να είναι ένα riff των Testament”. Αλλά αυτός είπε “Όχι. Είναι δικά μας τώρα.” Οπότε… Ορίστε. Νομίζω ότι οι Testament έχουν 5 κομμάτια για το επόμενο μέχρι τώρα, και αυτά κοντεύουν να ολοκληρωθούν. Το καθένα από αυτά τα πέντα κομμάτια έχουν μια άρχη, ένα τέλος. Τώρα είναι θέμα χρόνου να τελειώσουμε τη μέση τους. Κάπως σαν “Αυτό το σημείο να το παίξουμε τέσσερις ή δύο φορες; Ή να το διπλασιάσουμε; Ή μήπως να πάρουμε αυτό το riff και να το βάλουμε εδώ”. Tώρα γίνεται αυτό. Και το νέο υλικό των Testament γαμάει. Σκοτώνει, είναι ωραίο πράμα. Kαι οι fans των Testament θα λένε “Ναι γαμώτο!” Αν κρατήσουμε αυτά τα 5 κομμάτια τότε ο κόσμος θα πει “Aυτοί σοβαρολογούν σε αυτόν τον δίσκο.” Eίναι heavy, γρήγορο και με πολλά thrash στοιχεία. Οπότε είναι τέλειο.”

rockinathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου