Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Super Collider, Megadeth, Review.

Είναι γνωστό στους φίλους ότι οι  MEGADETH είναι απ'τα αγαπημένα μου groups από το 1988.
Και τους παρακολουθώ κανονικά.
Το νέο πόνημά τους, απλούστατα, έχει μερικά πολύ καλά τραγούδια και κάποια μέτρια έως αδιάφορα.
Την κριτική δε χρειάζεται να διαβάσουν άτομα που έχουν εγκαταλείψει τη metal μουσική από τα mid  90s και ως ξυπνιτζήδες πετάνε  ένα... 'έλα μωρέ ποιοι Megadeth... τελευταίο καλό album  ηταν το 'Countdown...'.
Eκτελεστικά, με δίδυμο κιθάρας τον θείο Dave και τον BRODERICK , δεν περιμέναμε άσχημα πράματα. Κάθε άλλο. Παραγωγή super. Και κάποιοι διάσπαρτοι πειραματισμοί. Σε τριπάκια του στιλ είναι thrash ή όχι δεν μπαίνω. Είναι metal και μ' ενδιαφέρει αν υπήρξαν καλές ιδέες. Απήντησα ήδη: και έτσι και γιουβέτσι. Θέλει το χρόνο του. Από' κει και πέρα ούτε θα κοιμάμαι μ' αυτό, ούτε θα το φάει η σκόνη.
Στο τελευταίο κομμάτι διασκευάζουν το 'Cold Sweat' των Thin Lizzy (σύνθεση των τεράστιων Lynott/Sykes), όχι κάτι ιδιαίτερο.
Συμμετέχει και ο Drainman των Disturbed στο 'Dance In The Rain' αλλά κι αυτό δε θαρρώ ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στιγμές του δίσκου.
Ναι, ίσως να βιάστηκε για νέα κυκλοφορία ο μεγάλος όπως κάποιοι διασπείρουν αλλά προτιμώ αυτό, δλδ. να γράψεις νέα μουσική από το να βγάζεις dvd, μπίρες, κρασιά και προφυλακτικά...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5 / 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου