31 Μαρτίου, 2013

Saxon Poll, Results

Denim And Leather               65.85%

Other              12.2% (Sacrifice )

Strong Arm Of The Law          7.32%

To No 2 της λίστας τού BNR !!!

Top - 100 Metal Tracks For BNR Metal Pages !

Είπαμε περί γούστων... σπανακόπιτα. Έτσι και το εν λόγω metal site ψήφισε και... ιδού τ' αποτελέσματα.

#1           Symptom Of The Universe *      Black Sabbath    1975
#2           Saints In Hell *  Judas Priest        1978
#3           Angel Of Death                Angel Witch        1980

#4      Death Or Glory *             Holocaust            1981
#5           Junior's Eyes *  Black Sabbath    1978
#6           Black Stone Wielder       Candlemass        1986
#7           Blood Of My Enemies *                Manowar            1984

#8           Ace Of Spades *              Motorhead         1980

Doomsday...

To album 'Doomsday For The Deceiver' αποτέλεσε στα 80s, την κορωνίδα του τεχνικού thrash. Εξαιρετική δουλειά που ακούγεται μονορούφι...

30 Μαρτίου, 2013

Back In Time ...

Απόψε θα μοιραστώ με τους metal maniacs, ένα τραγούδι των Γερμανών RAGE από το μακρινό 1999 και το  'Ghosts'  LP.
Να πω ότι το κομμάτι είναι στα 3 αγαπημένα μου ever του συγκροτήματος κι ένα απ' τα πιο ταξιδιάρικα refrain ever επίσης. Δυστυχώς ο ήχος  δεν είναι ο καλύτερος...

29 Μαρτίου, 2013

Vote For Saxon !!!

To The Right Side !!!

Με το ' Sacrifice ' στα χέρια !!!

Ναι... Εδώ και λίγες ώρες έχω στα - τρεμάμενα - χέρια μου, το νέο πόνημα των θεών  SAXON, σε  ΓΝΗΣΙΟ  CD !!!!!!!!  Οι εποχές είναι δύσκολες αλλά δεν θα μπορούσα να μη βάλω στη συλλογή μου ακόμη ένα album  μιας εκ των αγαπημένων μου  μπαντών ever.
Αλλά δεν είναι μόνο για συλλεκτικούς λόγους: Το ξανάπα, πρόκειται για σπουδαία δουλειά...

Εμετικές δηλώσεις του Bill Tsamis

Πρώτα το ρεπορτάζ από  rocking.gr

Κι ενώ η ανακοίνωση εκ μέρους του διοργανωτή της συναυλίας πως η επικείμενη εμφάνιση των Warlord στην Αθήνα στις 27 Απριλίου είναι sold out έχει προκαλέσει πολύ θετικές εντυπώσεις, ο Bill Tsamis μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook έρχεται να βάλει -μάλλον χωρίς ιδιαίτερο λόγο- λάδι στη φωτιά, απευθυνόμενος στους οπαδούς της μπάντας στη Θεσσαλονίκη, ενώ η μπάλα παίρνει και τους Kreator.

Συγκεκριμένα, ο Tsamis έκανε την εξής ανάρτηση (την οποία κατέβασε λίγο αργότερα):

«Με εκπλήσσει που ο κόσμος θα πήγαινε μαζικά στο Principal για να δει τους Kreator κι όχι τους Warlord. Δεν μπορώ να πιστέψω πως η συναυλία δεν είναι sold out, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει τις αρχικές μου υποψίες πως ήταν ένα «πολλές κουβέντες, όχι εισιτήριο» είδος οπαδών. Αν ο κόσμος δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ των Kreator (θόρυβος) και των Warlord (μουσική) τότε μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι θα διασχίσω τον μισό πλανήτη για να παίξω μπροστά σε 500 άτομα. Άλλοι εντυπωσιάζονται από κάτι τέτοιο. Εγώ όχι!»



Σχόλιο του μπλογκ μας: Μιλά ένας τύπος που στην Ελλάδα θεοποιήθηκε από κάποιους στα 80s , που σήμερα είναι χαρτογιακάδες και δεν ακούν καν metal  ( όσοι διάβαζαν ελληνικό  metal  περιοδικό στα 80s, καταλαβαίνουν...). Το δε group του, σε 32 χρόνια καριέρας έχει 2 full length albums... Εξαφανισμένος χρόνια,είχε την απαίτηση ξαφνικά να γεμίζει αρένες...
Όσο για την αναφορά του στους  Kreator, ας κρίνει ο κόσμος...

28 Μαρτίου, 2013

Houses Of The Holy !

Πριν από ακριβώς 40 χρόνια, το 1973 σαν σήμερα, οι Led Zeppelin κυκλοφορούσαν το  5ο studio album της τιτάνιας καριέρας τους.
Το εν λόγω πόνημα, έχει πουλήσει κοντά στα 12 εκατ. αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ, όπου τον καιρό που βγήκε έμεινε στο Top - 40 του Billboard για 39 εβδομάδες !!!
Πάμε να θυμηθούμε κατιτίς...
Σημ. Συντάκτη: Το κομμάτι το αφιερώνω στο φίλο μου, από την Ανάληψη Θεσ/νίκης. Ξέρει αυτός...

26 Μαρτίου, 2013

Τyler' s Birthday !



Τα 65 κλείνει
 σήμερα ο performer των Αμερικανών AEROSMITH.

Queensryche , New - Good - Song

Υπάρχουν - είπαμε- πλέον, 2 Queensryche. Οι πιο γνήσιοι - βάσει line up - είναι αυτοί που θ' ακούσετε σήμερα.
Ένα αρκετά  καλό τραγούδι από το επερχόμενο album που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούνιο.
Με τον  Todd La Torre στα φωνητικά που ενώ έγινε γνωστός απ' τα live των Cr. Glory, πήγε εν τέλει μόνιμο μέλος στους 'Ryche... Ίσως να είχε δίκιο γιατί ακόμα περιμένουμε, μήνες μετά απάντηση απ' το group του J. Drenning...

23 Μαρτίου, 2013

Cover Of The Week * Flotsam And Jetsam - Damage Inc. ( Metallica)

Hatriot, Heroes Of Origin, Review

Οι HATRIOT είναι το νέο παιδί του St. Souza, πρώην τραγουδιστή των θρυλικών EXODUS .
Μέλος τους αποτέλεσε από το album  'Pleasures Of The Flesh' ως το θεϊκό  'Tempo Of The Damned (2004).
Τώρα, στα 49 του χρόνια, συνεργάζεται με τον Έλληνα κιθαρίστα Κώστα Βαρβατάκη και τους 2 γιους του( !!!!!), στο μπάσο και τα τύμπανα και σκάει στην αγορά το πρώτο album αυτής της προσπάθειας.
Το 'Heroes Of Origin' ήταν ό,τι πάνω- κάτω περίμενα. Σαν ν'ακούς Exodus της δικής του εποχής,όμως. Άρα, thrash, με καλά riffs  μα λιγότερο brutal.
To album περιέχει αρκετούτσικα ενδιαφέροντα κομμάτια που θα σε 


Exarsis...

Έλληνες απ' το Κιάτο, με old-school thrash φιλοσοφία.
Από τη δουλειά τους 'The Brutal State'.

18 Μαρτίου, 2013

Live Now !

Απ' τα αγαπημένα μου τραγούδια -μες στην απλότητά του...- τού 'Straight Out Of  Hell'

17 Μαρτίου, 2013

Ξαναβάζει μπρος... η Μεταλλική Εκκλησία !

Αντρίκεια πράγματα από τους σπουδαίους  METAL CHURCH !
Επανασυνδέθηκαν αλλά ετοιμάζουν νέο δίσκο.
Τον περιμένουμε με χαρά μιας και οι Αμερικάνοι είναι σταθερή αξία.

Cover Of The Week: PARADOX - A Light In The Black (Rainbow)

Οι Γερμανοί, σε μια εξαίσια διασκευή, από την περσινή τους δουλειά 'Tales Of The Weird' !

16 Μαρτίου, 2013

Deep Purple Full Discography

Όποιος πει ότι δεν έχει ακούσει και χτυπηθεί στα νιάτα του μες σ' ένα rock club με το 'Smoke On The Water' είναι ΨΕΥΤΗΣ  ΟΛΚΗΣ...
Οι Βρετανοί μαθουσάλες κυκλοφορούν νέο album σε λίγες μέρες, οκτώ χρόνια μετά το 'Rapture Of The Deep'...
Το 'Now What?'  θα είναι το 19ο studio album τους...
Παρακάτω, πληρέστατη δισκογραφία και 2 live tracks !

Albums

Shades of Deep Purple (LP - 1968)                                             
The Book of Taliesyn (LP - 1968)                                                 
Deep Purple (LP - 1969)                                  
Concerto for Group and Orchestra (Live - 1969)                                  
Scandinavian Nights (Live - 1970)                                               
In Rock (LP - 1970)                                            
Fireball (LP - 1971)  

                                          
Machine Head (LP - 1972)                                              
Made in Japan (Live - 1972)                                          
Purple Passages (Compilation - 1972) 

Still Votin' For Saxon !

To The Right Side !!!!!!

Pretty Maids: Σταθερή αξία !

Σε λίγες μέρες ολάκερο το νέο τους πόνημα 'Motherland' !

13 Μαρτίου, 2013

Black Sabbath In The Studio !

Δηλώσεις από τα μέλη του γκρουπ κι απ' τον παραγωγό του group Rick Rubin.

Ετοιμαστείτε για το νέο live τού λευκού φιδιού !

Tribute στον Clive Burr

Όπως είπαμε, ο Clive Burr απεβίωσε αφού έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας εδώ και χρόνια.
Μάλιστα, ο πρώην Iron Maiden drummer είχε πριν 5 μέρες γενέθλια κλείνοντας τα 56, αφού είχε γεννηθεί στις 8 Μαρτίου τού  '57.
Συλληπητήριες δηλώσεις έκαναν πολλά μέλη της οικογένειας των Maiden... R.I.P....

Το βίντεο είναι από περιοδεία του '81 επί γερμανικού εδάφους...

Απεβίωσε ο Clive Burr !!!


10 Μαρτίου, 2013

A Thousand Lies

Κουρδίσματα στο πάτωμα, μοχθηρία, έρεβος, όλα αυτά με την απαιτούμενη ποιότητα του... Tom Warrior.
Aπ' το νέο του group  TRIPTYKON  και το θεσπέσιο album του 2010 'Eparistera Daimones'

09 Μαρτίου, 2013

Η ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ της εβδομάδος: Οι Judas Priest δουλεύουν το νέο τους album !!!

Χαράς ευαγγέλια, για όλους εμάς τους φίλους των θεών Priest: Οι Βρετανοί σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή τους (μέσω του site τους) δουλεύουν πάνω σε δυο δουλειές: live album κι ολοκαίνουργιο studio album !!!!! Ακριβώς η είδηση, παρακάτω.....

The guys are working in the studio on their new album - and all is going is really well!

We will be releasing the live 'Epitaph' DVD & Bluray soon - release date to be announced shortly!

Judas Priest have just done really well in the Japanese Burrn! magazine polls:

They won the best live act
2nd most shining band (we think this means most outstanding!)
Rob Halford is 4th in the best vocalist category
Screaming For Vengeance 30th Anniversary DVD is 7th in the Best DVD Category

We're keeping the sites quiet for now whilst the guys are in the studio - more details to be announced soon!

Hard As A Rock ρεεεεε !

Μόναχο, 2001 'Stiff Upper Lip Tour'

08 Μαρτίου, 2013

Hellyeah !

Μάλιστα. Με το περσινό τους πόνημα έφτασαν τα 3 στο σύνολο.
Συγκρότημα με τον πρώην τραγουδιστή των Mudvayne και τον πρώην drummer των Pantera, Vinnie Paul.
Πάμε κάτι απ' το 2010...

Heavy Metal In 00s

HEROES #8.


SLIPKNOT

Εντάξει: Εκ προοιμίου θα πω ότι μια μουσική που έχει δει attitudes συγκροτημάτων όπως Kiss, Al. Cooper, Crimson Glory, Mercyful Fate, Immortal, White Zombie, Mar. Manson κλπ. κλπ., δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι σοκάρεται από τους Slipknot.
ΟΚ, για μας που τα ζήσαμε όλα. Ο 15χρονος όμως στις αρχές των 00s, ένα ψάρωμα δεν το 'φαγε;
Τέλος με το image.
9 τύποι με έδρα την Iowa, στα 1999 μάς προετοιμάζουν με το ομώνυμο album. Μικρής διάρκειας κομμάτια που μόλις πας να μπεις στο... θέμα, έχουν τελειώσει. Ψαρωτικά φωνητικά από τον Corey,κι ένας drummer (Joey Jordison) που ψάρωσε αρκετούς ομότεχνούς του (μεταξύ των οποίων και τον Ulrich)...
Στη δεκαετία που εξετάζουμε, οι SLIPKNOT κυκλοφόρησαν 3 studio albums.
Το 2001 


07 Μαρτίου, 2013

Suicidal Angels

Δεν ξέρω αν οι τύποι έχουν καλό management ούτε μ'ενδιαφέρει... Είμαι απλώς ένας εραστής της μουσικής και σε καμιά περίπτωση... διαπλεκόμενος όπως έει και το blog πάνω- πάνω...
Δεν ξέρω αν διαφημίζονται άρτια.
Ξέρω όμως ότι οι μάγκες είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ελληνική σκηνή την τελευταία 5ετία (δεδομένου μάλιστα ότι οι Firewind έιναι πιο παλιοί...
Αφού κι ο Όφλις που δεν κάνει και αμάν για thrash κι επείσθη για την αξία του σχήματος.
Μπράβο στους μάγκες.

05 Μαρτίου, 2013

Και νέοι Anvil

Οι Καναδοί metallers έχουν κι αυτοί έτοιμο νέο album με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 27 Μαϊου.
Το album θα' χει τίτλο 'Hope In Hell'.

Το tracklisting:

01. Hope In Hell
02. Eat Your Words
03. Through With You
04. The Fight Is Never Won
05. Pay The Toll
06. Flying
07. Call Of Duty
08. Badass Rock N Roll
09. Time Shows No Mercy
10. Mankind Machine
11. Shut The Fuck Up
12. Hard Wired (bonus track)
13. Fire At Will (bonus track)

Νέο album διασκευών οι Adrenaline Mob !

Το πλήρες tracklisting είναι:

1. ‘High Wire’ (Badlands)
2. ‘Stand Up and Shout’ (Dio)
3. ‘Break on Through’ (The Doors)
4. ‘Romeo Delight’ (Van Halen)
5. ‘Barracuda’ (Heart)
6. ‘Kill the King’ (Rainbow)
7. ‘The Lemon Song’ (Led Zeppelin)
8. ‘The Mob Rules’ (Black Sabbath)

02 Μαρτίου, 2013

'Οταν οι Maiden ήταν ακόμα μες στις 3 μεγαλύτερες μπάντες της εποχής !

Για τη νέα ντροπή της VHS  που ο Steve θα την κάνει -κι αυτή...- dvd τα είπαμε.
Από κείνη την ΠΕΡΗΦΑΝΗ εποχή για το τεράστιο βρετανικό συγκρότημα...'The Clairvoyant'

Glenn Tipton, Back To 1997

Όχι μόνον ο Metal God έχει solo albums αλλά κι ο τιτανοτεράστιος Glenn Tipton.
O κιθαρίστας των Priest δεν έφυγε ποτέ απ' τον χώρο τού metal αλλά βρήκε την ευκαιρία εν έτει 1997 να κυκλοφορήσει μια solo δουλειά υπό τον τίτλο 'Baptizm Of Fire'.
Να πω ότι το album του 2006  δεν ήταν 2η προσωπική του δουλειά μα επανέκδοση, απλώς με 2 νέα κομμάτια.
Πάντως, στο εν λόγω album συμμετέχουν ως guests σημαντικοί μουσικοί όπως ( στο μπάσσο) ο Billy Sheehan κι ο Rob Trujillo (ναι...ναι, ο γνωστός...)



01 Μαρτίου, 2013

Έχουμε νέους ήρωες ρε μακάβριοι...

Πρώτα απ' όλα, ο Steve Harris κι όλοι οι παιδικοί/εφηβικοί μας ήρωες θα πρέπει να βάζουν βέτο σε νέες best of/live κυκλοφορίες για την όσο το δυνατόν αρτιότερη ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ  τους. Και κυρίως να μην είναι προϊόντα δικών τους σκέψεων... Το ξαναλέω: Η κατάρρευση τής δισκογραφίας - δεν είναι η ώρα να το αναλύσουμε δαύτο...- δεν περισώζεται με τα όποια best of, δυστυχώς...

Πέρα απ' αυτό: Οι Zeppelin κυκλοφόρησαν προσφάτως DVD live, 30+ χρόνια μετά το έσχατο studio album τους...

Toυς θυμάστε;

Οι νικητές στην Eurovision 2006, που μάς  έκαναν περήφανους...
Οι  Lordi, απ' την παγωμένη  Φινλανδία στο ολοκαίνουργιο κλιπ, απ' το νέο τους album με τον ευρηματικό τίτλο 'To Beast Or Not To Beast' !