Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Άντρας είσαι ΚΑΙ στην ψυχή...



Με μια τίμια και αντρίκια δήλωση, ο Lemmy δήλωσε για την κυκλοφορία του box set με τίτλο “Complete early years box set ότι: “Δυστυχώς η απληστία για ακόμα μία φορά εκτρέφει το φλύαρο κεφάλι της. Θα συμβούλευα να είναι ενάντιά της ακόμα και τους πιο φανατικούς συλλέκτες!” Το box set που περιέχει υλικό από τα πρώτα χρόνια της καριέρα τους ήταν να κυκλοφορήσει νωρίτερα φέτος, αλλά το συγκρότημα κατάφερε να σταματήσει την κυκλοφορία του. Ο λόγος είναι ότι η τιμή του αγγίζει τα 650$ στο Amazon.com ! Τελικά η




εταιρεία προχωράει στην κυκλοφορία του που θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Οι
Motorhead δεν έχει έλεγχο εκείνου του υλικού αφού δεν της ανήκουν τα δικαιώματα και θέλει να διαβεβαιώσει το κοινό της ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την τόσο ακριβή κυκλοφορία.
Ο Lemmy προσέθεσε “Πραγματικά με ενοχλεί που αυτοί οι άνθρωποι θα κυκλοφορήσουν αυτό το box set σε αυτές τις τιμές, ειδικά σε αυτές τις εποχές, όπου τα οικονομικά είναι δύσκολα. Και ξανά οι εταιρείες, προσπαθούν να πάρουν και την τελευταία δεκάρα από τους οπαδούς. Κοιτάξτε τι γίνεται με τη μουσική βιομηχανία. Αυτά είναι σπουδαία παραδείγματα συλλογικής απληστίας. Επανακυκλοφορούν τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, υπερχρεώνουν τους πελάτες με εξοργιστικές τιμές, βασικά προσπαθώντας να βιάσουν την βάση των οπαδών μας. Αν και ακόμα βγάζουμε χρήματα από τις πωλήσεις δίσκων, αυτός δεν είναι ο τρόπος που ήθελα να γίνεται αυτό. Δε μου αρέσει να βλέπω τους οπαδούς να ληστεύονται ή να τους εκμεταλλεύονται. Και αυτό συμβαίνει εδώ.”


rockmachine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου