Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο λαός ψήφισε... Maiden.


Ο δίσκος σταθμός για το heavy metal, “The Number Of The Beast” των Iron Maiden, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος δίσκος της Βρετανίας τα τελευταία 60 χρόνια σε μία μεγάλη έρευνα που έγινε στο βρετανικό κοινό για λογαριασμό του HMV. Ο δίσκος με ποσοστό 9,2%, έπιασε την πρώτη θέση, θυμίζοντας το πάθος και την αφοσίωση των οπαδών των Iron Maiden αλλά και γενικά του rock/metal.

Ο δίσκος, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει πουλήσει περισσότερα από 14 εκατομμύρια αντίτυπα, εκτός από το πρώτο #1 στα charts της Βρετανίας, είναι σημαντικός γιατί είναι ο πρώτος τους με τον Bruce Dickinson, ο οποίος δήλωσε:

“Είμαστε έκπληκτοι και πολύ χαρούμενοι με τα νέα ότι το “The Number Of The Beast”, ψηφίστηκε ως ο πρώτος δίσκος στην έρευνα του HMV Diamond Jubilee στην κατηγορία “Καλύτερος Βρετανικός Δίσκος”. Στην λίστα με τους υποψηφίους ήταν μερικοί από τους πιο κλασικούς δίσκους της ιστορίας που επηρέασαν πολλούς. Η πρωτιά μας όμως είναι μία δήλωση των απίστευτα αφοσιωμένων οπαδών μας, που πάντα μας στήριζαν και μας ψήφισαν. Οι Iron Maiden, είναι ένα περήφανο βρετανικό συγκρότημα και το να κερδίσεις σε αυτή τη κατηγορία από το βρετανικό κοινό, είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε όλους τους καταπληκτικούς οπαδούς μας.”



01. IRON MAIDEN - The Number Of The Beast (9.18%)
02. DEPECHE MODE - Violator (6.30%)
03. THE BEATLES - Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band (5.69)
04. THE BEATLES - Abbey Road (5.67%)
05. PINK FLOYD - The Dark Side Of The Moon (5.23%)
06. THE BEATLES - Revolver (4.01%)
07. QUEEN - A Night At The Opera (3.98%)
08. OASIS - (What's The Story) Morning Glory? (3.91%)
09. ADELE - 21 (3.07%)
10. THE BEATLES - White Album (2.60%)


1 σχόλιο:

  1. ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤO THE NUMBER OF THE BEAST ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ALBUMS ΤΩΝ BEATLES, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΡΟΣ ΚΟΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή