Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Τι είπε ο J.J. French για τους Maiden

Οι TWISTED SISTER πραγματοποίησαν την τελευταία τους περιοδεία με τίτλο "Forty and Fuck It" μέσα στο 2016,
και εκτός από τα μέλη του "core lineup" τους - Dee Snider, Jay Jay French, Eddie Ojeda και Marko Mendoza, είχαν στο πλευρό τους τον drummer Mike Portnoy.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στην εκπομπή του Eddie Trunk στο κανάλι SiriusXM , ο κιθαρίστας των TWISTED SISTER - Jay Jay French μίλησε σχετικά με τα shows τους στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά festival και είπε μεταξύ άλλων:
"Η καλύτερη ώρα για να παίζεις ως headliner σε μεγάλα festival είναι 10 το βράδυ, γιατί αν παίξεις μετά τις 12 δεν υπάρχει πλέον ενέργεια όποιος και να είσαι ... " - "Ξέρετε, μεγάλες μπάντες όπως οι IRON MAIDEN πάντα θέλουν να παίζουν πριν από την τελευταία βάρδια - δηλαδή δεν θέλουν να παίζουν 12 με 2 τα ξημερώματα για πολλούς λόγους! Ζήτησαν από εμάς να κλείσουμε την βάρδια γιατί δεν θέλαν να εμφανιστούν μετά τους TWISTED SISTER, λες και θα εξαντλούσαμε το οξυγόνο του χώρου!" - είπε ειρωνευόμενος.
Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Η αλήθεια είναι πως αν δείτε στα video από τις ζωντανές μας εμφανίσεις στα φεστιβαλ της Ευρώπης, εκατοντάδες - χιλιάδες κόσμος και οπαδοί, τραγουδούν τους στίχους 'We're Not Gonna Take It', ενδιάμεσα από εμφανίσεις άλλων συγκροτημάτων. Σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο για τις μπάντες που βρίσκονται πάνω στη σκηνή εκείνη την ώρα, θα νιώθουν σκ@τ@. Έτσι, οι IRON MAIDEN δύο φορές πέρσι σε 2 από τα μεγαλύτερα festival στην Ευρώπη μας είπαν "Ξέρετε, έχουμε κι άλλη εμφάνιση σε άλλο φεστιβαλ αύριο, μπορείτε να εμφανιστείτε μετά από μας;" Κι εμείς είπαμε: " Εντάξει, αν θέλετε να το κάνουμε...". Δεν ήθελαν να εμφανιστούν πριν από εμάς! και ξέρετε κάτι; Έρχονται με εξοπλισμό που χωρά σε 15 φορτηγά! Σε 15! Ενώ εμείς κουβαλάμε μόνο 2 σακίδια, 6 κιθάρες και ένα σκηνικό!" 
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι IRON MAIDEN κάνουν κοινές εμφανίσεις με τους TWISTED SISTER, στο παρελθόν είχαν εμφανιστεί μαζί στην World Slavery Tour (1984-85) αλλά τότε ήταν και οι δύο μπάντες στην αρχή της καριέρας τους πριν γίνουν μεγαθήρια, καθένας στο είδος του!

Η πληροφορία είναι από το rockoverdose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου