Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

27yearsofmetal : Best 2014 Heavy Metal Albums

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι η λίστα με τα καλύτερα (εννοείται ότι) είναι αυστηρώς προσωπική με βάση τις αρέσκειές μου. Κατά δεύτερον, ότι ο όγκος των  φετινών δουλειών είναι αριθμητικώς ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ που σημαίνει ότι κάποιες δουλειές δεν προλάβαμε να τις ακούσουμε πολύ καλά (ιδίως αυτές του Δεκεμβρίου) και κάποιες άλλες δεν προλάβαμε καν να τις ακούσουμε. Άλλωστε, όποιος κάνει ανασκόπηση και σας πει ότι πρόλαβε να τ' ακούσει όλα, μάλλον προσπαθεί να σάς δουλέψει. Το  ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ; Ως μπλογκ που δεν εξαρτιόμαστε από περιοδικά, μαγαζιά, δισκογραφικές κλπ., κάνουμε κριτική ΜΕ  ΤΗΝ  ΚΑΡΔΙΑ μας ... Καλή ανάγνωση !!!

TRIPTYKON 'Melana Chasmata'

Απλά: όταν ο Warrior, ήδη από τα μακρινά 80s, έκανε όλα αυτά τα avant-garde πράγματα στους δίσκους των Celtic Frost, αποδείκνυε ότι είναι έτη φωτός μπροστά ...
Οι TRIPTYKON είναι η απόλυτη πρόταση για έρεβος και σκατοψυχία ... Στο 'Melana...' μπορεί να μην εισαγάγει -και πάλι ...- νεωτερισμούς,αλλά στέκεται στο ύψος του: δυσθεώρητο, πομπώδες,ερεβώδες,

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Cover Of The Week, H. Rarebell Feat. D.Dokken - You Give Me All I Need

Από τον πολύ πρόσφατο δίσκο του Herman Rarebell, όπου με -πολύ γνωστούς- φίλους του διασκευάζει  classic  Scorpions tracks.
Εδώ, ο special guest είναι ο Don Dokken...

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Cover Of The Week, SEPULTURA - Mountain Song

Οι Βραζιλιάνοι  thrashers διασκεύασαν εν έτει 2003, το κομμάτι των Jane's Addiction. Γενικά, το 'Revolusongs' είχε απολύτως πετυχημένες κι ετερόκλητες διασκευές. Respect.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Saxonara απ' το παρελθόν

Αθάνατοι Σκορπιοί !

Οι Γερμανοί βετεράνοι hard rockers, αφ' ενός βγαίνουν με το νέο έτος σε περιοδεία για τα 50 τους χρόνια κι απ' την άλλη (σας το γράφαμε εδώ και καιρό...), βγάζουν και νέο δίσκο !!!
Τίτλος ; 'Return To Forever'.
Θα βγει στις 23 Φεβρουαρίου κι απομένει

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΚ ...

Η αλήθεια είναι ότι η φωτό που δημοσίευσαν οι ίδιοι οι  SAXON, προσωπικά με  ΣΟΚΑΡΕ ...
Δεν ξέρω ποιο ήταν το σκεπτικό του λατρεμένου μου Biff,

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

O Gene Hoglan για νέα albums Dark Angel - Testament !

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο drummer  Gene Hoglan  μίλησε για την πρόοδο των επερχόμενων δίσκων των  Dark Angel  και  Testament.  Για το πολυαναμενόμενο comeback album των Dark Angel είπε:

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Έρχονται οι νέοι Europe

Επιστρέφουν δισκογραφικώς, τον προσεχή Μάρτιο, οι Σουηδοί hard rockers  EUROPE, με τη δέκατη δουλειά τους.
Ιδού το εξώφυλλο.