Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σπουδαία πρωτοβουλία από τους Rock N Roll Children !


Με σκοπό να αποδοθεί ο ελάχιστος φόρος τιμής στον μεγαλύτερο hard n' heavy τραγουδιστή Ronnie James Dio, δημιουργήθηκαν το 2010 οι ROCK ’N’ ROLL CHILDREN από μουσικούς-οπαδούς του οι οποίοι είναι οι:
Γιάννης Παπανικολάου - φωνή (ex- INNERWISH, ex- BATTLEROAR)
Γιάννης Τσιμάς - μπάσο (DEXTER WARD,SSIK)
Γιώργος Γεωργίου - πλήκτρα (INNERWISH, FORTRESS UNDER SIEGE)
Νίκος Αναστασιάδης - τύμπανα (DREAM WEAVER,G-SPOT trio)
Μανώλης Τσίγκος - κιθάρα (INNERWISH,SAINTS & SINNERS)

Η μπάντα θα εμφανιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ένα μεγάλο live event την  Κυριακή 13/5/2012 στο Club ΚΥΤΤΑΡΟ, στα πλαίσια της συμπλήρωσης δύο ετών απο το θάνατο του μέγαλου Ronnie, παίζοντας κλασσικά τραγούδια από όλες τις περιόδους της λαμπρής καριέρας του. Μαζί τους θα μοιραστούν το stage 40 από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους ενεργούς τραγουδιστές της ελληνικής σκηνής
Καθιερώνοντας το ετήσιο αυτό event ως θεσμό πλέον της ελληνικής hard 'n' heavy σκηνής οι ROCK 'N' ROLL CHILDREN, και ακολουθώντας το παράδειγμα της κοινωνικής προσφοράς και της φιλανθρωπικής δραστηριότητας του κορυφαίου όλων, όλα τα έσοδα της βραδυάς θα διατεθούν ως δωρεά στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ".
Η ΦΛΟΓΑ είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα, 27 χρόνια μετά την ίδρυση της η Φλόγα έχει εκπροσώπους με πλούσια δραση στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.
Ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και στην υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων φίλων του.
..Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί μαζί μας!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου