Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Hunolt με τους Exodus στην Ελλάδα !!!

από το έγκυρο  rockhard.gr


Οι βετεράνοι Bay Area thrashers EXODUS κάλεσαν το πρώην μέλος τους Rick Hunolt να αντικαταστήσει τον κιθαρίστα τους Gary Holt στις επερχόμενες εμφανίσεις τους (μεταξύ αυτών και την εμφάνισή τους στην Αθήνα στις 9 Ιουνίου), ο οποίος με την σειρά του θα αντικαταστήσει τον Jeff Hanneman στην περιοδεία των SLAYER σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.
Ο Hunolt δήλωσε: "Είμαι εκστασιαμένος, ειμαι αγχωμένος, είμαι ανυπόμονος... όλα τα συναισθήματα μαζεμένα σε ένα! Έχουν περάσει χρόνια και εξασκούμαι πολύ σκληρά. Δεν μπορώ να περιμένω! Είμαι σίγουρος ότι θα σκίσω!!!"

Για όσους από εσάς που δεν θυμούνται, ο Hunolt έπαιξε σε όλους τους δίσκους της μπάντας από το “Bonded by blood” (1985) μέχρι και το reunion album της μπάντας “Tempo of the damned” (2004), συμμετέχοντας μάλιστα στην σύνθεση πολλών επιτυχιών της μπάντας, όπως τα "A Lesson In Violence" και "Deliver Us To Evil".
Όσον αφορά την περίπτωση του κιθαρίστα των SLAYER Jeff Hanneman, η μπάντα εξέδωσε μία ανοιχτή επιστολή προς τους οπαδούς της, για να ρίξει φως στην κατάσταση της υγείας του Hanneman.
Στην επιστολή αυτή αναφέρεται ότι πριν από ένα περίπου χρόνο, ο Hanneman δέχτηκε ένα τσίμπημα από μία αράχνη, το οποίο αποδείχτηκε πολύ επικίνδυνο, καθώς έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο! Αφού γλύτωσε τον ακρωτηριασμό (το δήγμα του προκάλεσε τρομερή βακτηριακή μόλυνση), οι γιατροί τον “έριξαν” για μερικές ημέρες σε τεχνητό κώμα και τον υπέβαλαν σε πολλαπλές επεμβάσεις για να αφαιρέσουν το νεκρό και σηπτικό ιστό από το χέρι του. Μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο έπρεπε ουσιαστικά να μάθει να περπατάει ξανά, υποβλήθηκε σε αρκετές επίπονες επεμβάσεις μεταμόσχευσης δέρματος και είναι στην αποκατάσταση κάνοντας ασκήσεις για να ανακτήσει την δύναμη στο χέρι του. Το κυριότερο όμως από όλα, είναι ότι παίζει ξανά κιθάρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου